Om Bjomleknut

Bjomleknut ble avlet ut av mitosen på en løvettann er det blitt sagt. Men dette er selvfølgelig bare tull sier Bjomleknut så han blir kalt.
BK er fra den dype skogenen bak amazonas elven. Han har en hytte laget av bambus, der sitter han og mimrer over tidene
som kretsmester i sanddyneborring.

Fikk i alt 7 medaljer under parolympiks i Odda, BK er ikkje hemmet men han latet som han hadde en stygg halting og manglet et øre. Dette ble spist rått av dommerene som sjekket om han var kvlaifisert som deltager på Oddas store stolthet.


Han tok 3 gullmedaljer og 4 sølv, den mest prestisjefylte må ha vært den han fikk for raskeste hesteskovelting av i alt 32 deltakere. Den neste i rekken er sølvmedaljen i stereoisomeriplystring der han ble snytt for seieren av den legendariske Romy Fjellstad.... disse har vært bitre rivaler i 2.334 år!

Når det kommer til det sosiale så har BK alltid vært et midtpunkt i gjengen, sjefen på røverhistorier og guden over alle tyske gåter. Her er en av de uløselige mysteriene hans: Was sind gross und gescmekt als hyttenschvetten? gesvar: Sitronpåsen..... og etter dette uventede svaret endte d som oftest opp i latterorgie, og mang et klapp på ryggen for heroisk innsats. Det har gått rykter om at vår venn BK har hatt et hett forholdt til Bjomlesiv, den velomtalte russiske hentesveisgrilleren. Men dette er bare oppspøyt har BK bekreftet. Selv om han så gjerne ville de skulle være sanne, (fnis fnis). Her slutter bigrafien, litt mystikk vil han tross alt beholde. Men hvis du vil vite mer må du pante flasker på fusa sokkhandel... ett av favoritt stedene hannes å smitte pastiller.

Bjomleknut i sitt ess