Om Truben

Truben er en kjærnekar på rundt... ja, det er vi ikke helt sikre på. På fritiden leker han ofte med pog, og breaker litt når han har tid. Han er også ofte sammen med vennene sine. Bestekompisene er Bjomleknut og Romy Fjellstad. Innen for vennekretsen sin lurer også den bergensberømte hardcore rapperen Petter Srætsj. Når Truben tenker, tenker han ofte over livet. Han funderer litt her, og litt der. Det er mange som lurer på hvor Truben egentlig bor, og det lurer faktisk jeg også på. Han vil jo selvsagt ikke si det fordi han da ville ha fått alt for mye post.


Truben samler på lekre kvister og føflekker, og snurrer gjerne en trall når du minst venter det. For impulsiv kan man jammen kalle han! Ett sekund diskuterer han om Os er større en Fusa, mens det neste kaller han Romy Fjellstad for Kjell.

Som mange andre ting når det gjelder Truben, er det svært usikkert hvilket sted som er hans yndlingssted. Han har hytte på Olsvik, men like ofte som han er der tar han fergeturer (eller ferjeturar) til Fusa. Dessuten sverger han til Odda år han skal ut å flytte stubber, og Os når han skal drive med CD-knyting.

Mange tror at truben har en missdannet tvillingbror som heter Halvtruben, men Truben avkrefter dette på det sterkeste. Dette hadde han å si om saken.
- Halvtruben og jeg møttes for ikke så lenge siden. Jeg må innrømme at han har ett utseende som har visse likheter med mitt eget, men egentlig er det bare halve sannheten.

Kjærlighetslivet hans har vært ganske turbulent, men nå i det siste har han slått seg til ro med sin kjære Truba. "Truba er ei orntli' gojente. Og interessene våre er stort sett de samme, så vi er ett virkelig knallpar! Både hun og megselv er ganske gode på Tuba, og digger en skyet og regnfull dag i Odda."

Se video om hvordan Truben møter Snuben